Manieren om af te vallen

Meest effectieve: Weight Watchers

5BV_Qnq2_400x400

Weight Watchers is hét programma om af te vallen zonder al te veel aan je voeding aan te passen. Ze hebben verschillende manieren om af te vallen. Je kan enkel aan het online programma deelnemen, of er ook een cursus bijnemen. 

Puntentelsysteem

Weight Watchers werkt met een soort puntensysteem. Je krijgt een bepaald aantal punten die je per dag mag eten, volledig aan jou aangepast. Zo kan je alles nog eten wat je wilt, je hoeft enkel de punten van een bepaald voedingsmiddel te tellen. Iets ongezonder zal dan bijvoorbeeld meer punten zijn dan iets gezond. 

Nu ook met een app

Je denkt waarschijnlijk bij jezelf: Hoe hou ik die punten nu bij? Wel, dat kan perfect via de app van Weight Watchers. Zo verlies je je punten nooit uit het oog!

Probeer het nu 1 maand gratis!

Toch niet zeker of Weight Watchers iets voor jou is? Grijp nu je kans en probeer het 1 maand gratis. Zo kan je zien of het wel iets voor jou is en achteraf toch nog van gedachte veranderen. Maar geloof me, je gaat niets anders meer willen!

Manier 2: Proteïne dieet van Kineslim

90676_kineslim-stokbrood-getoast-gesneden_nl-thumb-1_800x800

Sommige mensen kunnen zich natuurlijk meer vinden in een proteïne dieet. Een proteïne dieet is een speciaal dieet waarbij er geen of weinig suikers en vetten in de maaltijden zitten. Enkel proteïnen dus. Het caloriegehalte is laag en je hebt er geen hongergevoel door. Ook dit is een zeer goede manier om af te vallen. 

Hoe gaat het juist in zijn werk? 

Eigenlijk is het heel erg simpel. Je vervangt gewoon al je maaltijden of enkele maaltijden door proteïne maaltijden. Zo vermijd je dus suikers en vetten.

Proteïne producten kopen?

Bekijk dan zeker de website van Farmaline. Deze hebben de meeste producten wel online, hebben een goede prijs en vaak kortingen. 

afslanken met supplementen

manieren om af te vallen supplementen

Een andere goede manier om af te vallen is door middel van supplementen. Er zijn verschillende mensen die hier niet in geloven, maar het is zeker de moeite waard. Ze zijn meestal makkelijk in gebruik omdat je je voedingsschema er niet voor moet aanpassen.

Hoe gebruik je ze?

Dat is bij elk supplement anders. De meeste moet je gewoon extra nemen en dan kan je normaal blijven eten. Bij sommige ga je ook je voedingsschema lichtjes moeten aanpassen. Dit staat bij elk supplement vermeld.

Voedingssupplementen kopen?

Bekijk de voedingssupplementen van Medibib eens. Ze hebben een ruim aanbod en scherpe prijzen.